• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Poppenwieg

Kinderen houden ervan om te poppen te verzorgen en er mee te spelen. Een mooie poppenwieg is onmisbaar. Bekijk ons ruime aanbod.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Gezellig uw pop in slaap wiegen

Dit stuk speelgoed zorgt ervoor dat jouw kind zijn/haar lievelingspop altijd dichtbij kan houden en rustig kan gaan slapen. Het aanbod aan poppenwiegen is zeer gevarieerd, zowel qua materialen, grootte, kleur en soort wieg. Ook heb je hier de mogelijheid om de poppenwieg te personaliseren met een zelfgemaakte naamsticker, hiermee wordt het veel echter voor jouw kind en ziet het er leuker uit.

Voor alle leeftijden

De poppenwieg voor jouw kind is verkrijgbaar in meerdere opties. Zo zijn er veel artikelen die geschikt zijn voor kinderen vanaf 3 jaar, maar gelukkig ook een goed aantal artikelen voor kinderen vanaf 1 jaar. Hierdoor worden de jongere kinderen ook een kans geboden om veilig te spelen met hun poppen. Je kan natuurlijk ook gerust kijken naar de artikelen die eigenlijk voor een iets jonger publiek bestemd zijn mocht je dat willen.

Niet te missen in de kinderkamer

Een poppenwieg is heel kenmerkend voor een kinderkamer, en het staat dan ook heel leuk. Door het grote aanbod kan je een keuze maken die precies bij de kamer past qua kleur en materiaal. Uiteraard kan je ook de grootte van de slaapplaatsen checken om te kijken waar hij zou passen. Er zijn ook artikelen te koop die naast wieg ook functioneren als iets nuttigs zoals een kast, zodat je ook nog ruimte hebt voor jouw spullen.

De verschillende soorten

De aangeboden poppenwiegjes zijn er in verschillende soorten en ontwerpen. Sommige kunnen weer makkelijker heen en weer gewiegd worden, sommige zijn van hout, sommige hebben een mooie kleur eroverheen en weer andere hebben een mooi ontwerp met een hartje of een sterretje aan de zijkant. De keuze is volledig aan jouw kind, er is altijd wel iets passends te vinden.

Veelzijdig materiaal

De meeste poppenwiegen zijn gemaakt van hout, er hier zijn goede redenen voor. Met hout kan heel gemakkelijk het gebogen stuk worden gemaakt waardoor het zo soepel kan wiegen. Ook gaat dit materiaal gemiddeld zeer lang mee, en er kan makkelijk overheen geverfd worden. Ook is het een zeer veilig materiaal, mede hierom wordt het vaak gekozen door de fabrikanten.

Kies jouw eigen kleur

Een poppenwieg is natuurlijk het leukst wanneer deze past bij de lievelingskleuren van jouw kind. Dit is ook de reden dat de ze voornamelijk beschikbaar zijn in het roze, maar ook de kleur wit wordt vaak aangeboden omdat dit vrijwel overal bij past. Natuurlijk heb je ook de optie om er over heen te verven en zo het een hele nieuwe uitstraling te geven.

Super leuk speelgoed

Met het speelgoed kan heel leuk gespeeld worden door jouw kind, het zorgt ervoor dat de hele ervaring van het spelen met poppen stukken leuker wordt en bovenal een stuk completer. Jouw kind kan niet alleen leuk spelen met de pop maar ook verzorgen en in bed leggen, het is een fantastische manier om voor jouw kind om te leren zijn of haar pop te verzorgen.

© 2024 Poppenbedje.nl is onderdeel van XLShop