• Voor 23:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 19,95
  • Volledige garantie

Dekentje poppenbed

Een dekentje voor een poppenbed is onmisbaar voor jouw kind. Jouw kind zal willen dat zijn/haar pop goed slaapt en een mooi deken is daarbij cruciaal. Bovendien kan het ervoor zorgen dat jouw poppenbed een hele nieuwe look krijgt, voor wanneer je bijvoorbeeld de kamer hebt aangepast en wilt dat het poppenbed zich ook aanpast. Een dekentje voor een poppenbed is er in verschillende kleuren, met verschillende opdruk en ook van verschillend materiaal. Ook kan het het dekentje voor een poppenbed personaliseren door er een persoonlijke naamsticker op te plakken.

Onze services

  • Voor 23:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Zorg ervoor dat jouw pop comfortabel en veilig kan slapen

Een warme slaapplek voor iedereen

Een dekentje voor een poppenbed is meestal geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, maar gelukkig zijn deze producten ook beschikbaar voor kinderen vanaf 1 jaar. Hierdoor kunnen zelfs de zeer jonge poppenverzorgers er al mee spelen. Het kan het poppenbed er in 1 keer veel mooier uit laten zien en het zorgt ervoor dat jouw kind weet dat zijn/haar pop gelukkig en veilig kan slapen. Een kind die graag poppen verzorgt vindt dit vaak heel leuk en belangrijk.

Maak het bed en de kinderkamer compleet

Als je wilt dat de kinderkamer een andere look nodig heeft, en de slaapplaats van jouw pop dus ook, dan is een dekentje voor een poppenbed een hele makkelijke manier om het hele bed te transformeren. Ja kan kiezen tussen verschillende prachtige ontwerpen in allerlei verschillende kleuren, hierdoor wordt het makkelijk gemaakt om eens een hele nieuwe sfeer te geven aan het bed. Ook kan je kiezen uit verschillende materialen en groottes.

Verkrijgbaar in prachtige ontwerpen

Er zijn allerlei prachtige ontwerpen te vinden voor dekentje voor een poppenbed. Of je nou graag een bloemenpatroon, een effen kleur of juist een sterretjespatroon wilt hebben, er is genoeg keuze om jouw poppen slaapplaats extra te versieren. Wat voor patroon jouw kind graag zou willen hebben, de kans is groot dat je het hier kunt vinden! Alle producten zijn van hoge kwaliteit en zeer zacht zodat ze zo comfortabel mogelijk zijn.

Het allerzachtste materiaal

Uiteraard is er maar 1 ding echt belangrijk voor een deken, en dat is hoe comfortabel het is. Je wilt natuurlijk niet dat jouw pop niet lekker onder de lakens kan liggen, dat wil jouw kind al helemaal niet. Daarom is een dekentje voor een poppenbed altijd gemaakt van een zachte vorm van stof, hierdoor heeft jouw popje het altijd lekker warm, net als jouw kind.

Kies jouw favoriete kleur & ontwerp

Een dekentje voor een poppenbed heeft altijd een mooi ontwerp op een passende kleur. Hierdoor kan er gemakkelijk een favoriete worden gekozen die het beste past bij jouw overige poppenartikelen en de pop zelf. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren als roze, wit of grijs en ook uit allerlei ontwerpen zoals met sterretjes, hartjes of bloemen.

Verzorg jouw pop zo goed mogelijk

Met een pop spelen is zeer leuk voor een kind, maar hier komt nog eens bij dat de pop verzorgen niet alleen de hele ervaring extra leuk maakt maar ook nog eens heel leerzaam. Jouw kind leert hoe het is om iets te verzorgen omdat de pop moet worden teruggelegd veilig in haar bedje waardoor jouw kind weet dat zij veilig en warm ligt onder haar dekentje voor een poppenbed.

Contact

Poppenbedje.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228060
Contact
Facebook

© 2021 Poppenbedje.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord