• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Poppenstoel

Met een poppenstoel kan jouw poppenmoeder gezellig eten en spelen met de pop.Tip: met naamsticker mogelijk.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Een vertrouwde zitplaats voor je pop

Voor jonge poppenliefhebbers

Een poppenstoel kom je tegen in meerdere vormen, kleuren en grootten, en gelukkig ook voor verschillende leeftijden. Zo zijn een groot aantal van onze producten bestemd voor kinderen vanaf 3 jaar, maar niet getreurd! Ook voor kinderen vanaf 1 jaar is er een mooie zitplaats te vinden want er zijn ook een aantal producten in de verkoop die geschikt zijn voor zeer jonge kinderen. 

Mooi zitplaats

Aangezien een poppenstoel in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar is wordt het makkelijk om deze te laten passen in de kinderkamer. Ook kan je vanwege de verschillende groottes van de stoelen goed kijken of het fysiek past in jouw kinderkamer, en hierdoor kom je niet tegenover nare verrassingen te staan. Hier vind je altijd de stoel die ideaal is voor jouw kinderkamer.

Divers aanbod

Een poppenstoel is verkrijgbaar in verschillende groottes, kleuren en ontwerpen. Sommige hebben een trappetje en zijn iets hoger, zodat de pop goed kan zitten en ook zichtbaar blijft. Ook is er onderscheid te maken in het ontwerp dat gebruikt wordt, sommige hebben een mooi hartje of sterretje in de stoel zitten, wat weer kan worden afgesteld op de kleding en het uiterlijk van de pop.

Uitstekend materiaal

Een poppenstoel die wordt aangeboden is meestal gemaakt van hout of kunststof. Hout is over het algemeen steviger, maar kunststof is meestal lichter en goedkoper. Wat ze wel in gemeen hebben is dat beide materialen zeer veilig zijn en ook een lange tijd mee gaan, hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken en kan jouw kind lekker lang spelen.

Verschillende kleuren

De kleur van jouw poppenstoel draagt enorm bij aan de uitstraling ervan, en het leukste is het wanneer de kleur goed past bij zowel de pop als de kamer waar het in staat. Hierom zijn de meest voorkomende kleuren dan ook roze en wit, maar er zijn ook diverse andere kleuren beschikbaar. Het verven van de zitplaats is ook een optie, hiermee heb je altijd de perfecte kleur.

Spelen en verzorgen

Het spelen met een pop is een van de leukste dingen voor een kind om te doen, maar daarom kan het ook moeilijk zijn om deze pop maar gewoon ergens neer te zetten wanneer jouw kind iets anders gaat doen. Daarom is een vertrouwde poppenstoel voor jouw pop een uitstekende manier om de pop op een vertrouwde plek achter te laten, en kan jouw kind met een gerust hart wat anders gaan doen.

© 2024 Poppenbedje.nl is onderdeel van XLShop