• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Houten poppenbedje

Een houten poppenbedje is een zeer leuke toevoeging aan het speelgoed van jouw kind, aangezien het voor een kind heel leuk is om een pop helemaal te verzorgen.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Oneindig speelplezier

Bij een complete verzorging hoort natuurlijk een goede slaapplek. Een houten poppenbedje is er in verschillende kleuren en verschillende ontwerpen, zo past het altijd bij de kinderkamer. Ook kan je hier een gepersonaliseerde sticker op het bedje laten plaatsen, hier kan je bijvoorbeeld de naam van de pop of jouw kind op plaatsen. Door dit extra beetje identiteit te geven staat het nog leuker in de kamer.

Speelplezier voor alle leeftijden

Een houten poppenbedje kan hier gemakkelijk gevonden worden, en je kunt door het ruime aanbod ook onderscheid maken in de leeftijd waar vanaf het geschikt is voor jouw kind. Zo zijn de meeste bedjes geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, maar ook als jouw kind onder die leeftijd zit zijn er een aantal leuke slaapplekken beschikbaar. Op deze manier kan de pop van jouw kind altijd goed slapen!

Mooi voor in de kinderkamer

De houten poppenbedjes passen normaal gesproken heel goed in de kinderkamers. Ze zijn van een populair materiaal dat in alle kleuren geverd kan zijn en vanwege de gevarieerde grootte kan je zelf kijken of het zou passen of niet. Mocht je de kinderkamer willen veranderen, dan kan het houten poppenbedje gewoon mee veranderen door bijvoorbeeld de dekens te veranderen van kleur of door het bed te schilderen.

Verschillende soorten bedjes

De houten poppenbedjes komen voor in verschillende soorten, bijvoorbeeld als gewoon standaard bed, een stapelbed, een poppenwieg en nog veel meer. Dit is allemaal mogelijk om in het hout gemaakt te worden en hierdoor zijn er voor jou veel meer opties om uit te kiezen! Elk soort bed heeft weer zijn eigen voordelen en kenmerken ten opzichte van de ander, en het gaat er maar net om wat jouw kind wilt. 

De voordelen van hout

Een groot voordeel van een houten poppenbedje is onder andere dat het heel lang mee gaat. Hout is een stevig materiaal dat niet snel kapot gaat, slijt of kleur verliest. Ook kan er gemakkelijk over hout heen worden geverfd en is het ook niet al te zwaar. Het staat heel leuk in de kinderkamer, en het is bovendien zeer veilig, dus je hoeft je geen zorgen te maken over jouw kind wanneer hij/zij aan het spelen is.

De kleur die jij wilt

Omdat een groot aantal houten poppenbedjes van kunnen deze gemakkelijk geverfd worden. Hierdoor is het mogelijk om jouw poppenbedje altijd de juiste kleur te geven. Is het speelgoed niet zo goed over te verven? Gelukkig zijn de producten verkrijgbaar in de meeste gewilde kleuren zoals wit en roze, maar ook de kleuren blauw en paars komen regelmatig voor.

Vergroot de speelervaring

Met deze mooie houten poppenbedjes kan jouw kind veel meer aspecten van het verzorgen van een pop toevoegen aan de al zeer leuke speeltijd. Met slaapplaats voor de pop kan er eerst worden gespeeld met de kleine vriend en daarna kan er worden verzorgd. Dit is niet alleen heel leuk maar vooral ook zeer leerzaam voor jouw kind. Aangezien het kind vaak gaat slapen zal dit stuk speelgoed ook vaak gebruikt worden!

© 2024 Poppenbedje.nl is onderdeel van XLShop