• Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Poppenbedjes

Mooie poppenbedjes zijn onmisbaar voor elk meisje met een pop, want zij heeft natuurlijk ook een slaapplek nodig. Het is prachtig voor kinderen om hun eigen pop zo goed mogelijk te verzorgen, en daar hoort uiteraard een slaapplek bij. De poppenbedjes komen in verschillende groottes en kleuren en je kunt hier ook een gepersonaliseerde sticker op de het bedje plakken, zodat het echt een bij jouw kind en haar pop hoort. Bovendien kun je hier ook allerlei mooie accessoires vinden om de kinderkamer compleet te maken. 

Onze services

  • Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

De ideale poppen slaapplaats

De meeste poppenbedjes die hier gekocht kunnen worden zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Maar niet getreurd, want er zijn ook een aantal producten beschikbaar die al geschikt zijn voor kinderen vanaf 1 jaar. Hierdoor is er altijd een slaapplaats beschikbaar wanneer jouw kind hier behoefte aan heeft. Het zou natuurlijk niet kunnen dat kinderen wel een mooie pop hebben maar geen bedje waar ze rustig in kan slapen!

Passend ontwerp

Door het veelzijdige aanbod is er altijd een poppenbedje dat past in de kinderkamer. De bedden zijn in verschillende kleuren en groottes te verkrijgen, hierdoor kan je er 1 uitkiezen die past met de kleuren in de kinderkamer en weet je zeker dat er genoeg ruimte beschikbaar is. Hier vind je een slaapplaats die precies past voor jou, voor jouw kind en natuurlijk ook voor de pop!

Alle typen bedjes

Je kunt hier gemakkelijk het bedje vinden dat je zoekt, er zijn hier enkele bedden, stapelbedden, hemelbedden, wiegjes en nog veel meer. Waar je ook naar zoekt, hier kun je het ideale bedje vinden waar jij en jouw kind gelukkig van worden. Er zijn zelfs poppenbedjes te vinden met een ingebouwde kast, hierdoor kan je de ruimte effectief opvullen.

Diverse materialen

Het grote aanbod heeft een ruime variatie aan gebruikte materialen. Zo zijn de bedden beschikbaar in houten varianten, of metalen bedjes met een fijne laag stof erover, of toch grotendeels van stof, het is allemaal beschikbaar. Zelfs als jouw kind graag een mobiel poppenbedje willen hebben kan je hier terecht.

In meerdere kleuren beschikbaar

De kleuren waar je uit kan kiezen zijn uiteraard voornamelijk wit of roze, maar als je liever een mooi ongeschilderd houten poppenbedje wilt kun je die hier ook vinden. Ook paarse bedden kunnen hier gevonden worden, kies gemakkelijk de kleur uit die het beste past bij de kinderkamer en bij de pop, want die wilt natuurlijk slapen in een zo mooi mogelijke slaapplek!

Veilig en leuk spelen

De poppenbedjes die worden aangeboden zijn stuk voor stuk van een zeer hoge kwaliteit en zijn bovendien ook zeer veilig, hierdoor kan je wel jaren vooruit met 1 aankoop. De aangeboden merken hebben al jaren ervaring en leveren altijd kwaliteit, hierdoor weet je zeker dat jouw kind veilig en met veel plezier kan spelen, op elke manier die er is.

Grote merken

Je kunt hier poppenbedjes kopen van een divers aanbod aan merken. De meest bekende merken zijn Bandits & Angels en Woodtoys, maar ook de merken Goki, Kidcraft, Knorrtoys, Hape en nog vele anderen kunnen hier gevonden worden. Al deze merken zijn stuk voor stuk goed bekend en betrouwbaar, hierdoor kunnen wij het met een gerust hart verkopen en kan jouw kind er met een gerust hart mee spelen.

Geschikt formaat

Bij alle aangeboden poppenbedjes staat aangegeven wat het formaat is, hierdoor weet je zeker dat het past in de kinderkamer en dat het genoeg ruimte heeft voor jouw pop. Ook de grotere modellen zijn simpel in elkaar te zetten, de montagetijd ligt meestal op niet meer dan een kwartier. hierdoor kan jouw kind er dan snel van gaan genieten.

Dekentjes

Een normaal bed is niet compleet zonder dekens dus dat is een poppenbedje ook niet! Bij het slapen hoort uiteraard een deken, en dit en meerdere accessoires kunnen allemaal gevonden worden in onze shop, in verschillende kleuren en groottes. Hierdoor kan je jouw product nog meer personaliseren, bijvoorbeeld door de lievelingskleur van jouw kind te betrekken in de slaapplaats.

© 2024 Poppenbedje.nl is onderdeel van XLShop