• Voor 22:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Poppenbedje met naam

Poppenbedjes met naamstickers zijn zeer leuk voor de kinderen die graag met poppen spelen. Maak het bedje uniek en persoonlijk met een eigen naamsticker.

Onze services

  • Voor 22:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Personaliseer jouw poppenbed

Alle namen

Een poppenbedje met naamsticker kan worden gevonden voor alle leeftijden. De meeste producten zijn voor kinderen vanaf 3 jaar oud, maar gelukkig voor de extra jonge kinderen zijn er ook genoeg bedjes voor kinderen vanaf 1 jaar verkrijgbaar. Hierdoor hoeft er geen enkel kind te wachten op dit leuke speelgoed. Je kunt de naamsticker op elk product plaatsen en ook dit is voor alle leeftijden beschikbaar zodat iedereen kan genieten van het verzorgen van een pop.

Eigen plek in de kamer

Het mooie van een poppenbedje met naamsticker is dat het veel persoonlijker is met de naamsticker, en daardoor ziet het er ook veel leuker uit in de kinderkamer. Het is niet meer zomaar een bed van een pop, nee het is een bed van de pop van jouw kind, en die heet zo. Ook kan er gemakkelijk een andere sticker op worden geplakt mocht dat gewenst zijn, je kan het volledig aanpassen aan de kinderkamer. 

Eindeloze opties

Er zijn allerlei soorten slaapplaatsen voor poppen te vinden zoals stapelbedden, reisbedden, wiegjes, houten bedden en hemelbedden te vinden en al deze slaapplaatsen zouden natuurlijk veel persoonlijker zijn wanneer de naam van de pop erop zou staan, zoals bij een poppenbedje met naamsticker. U kunt zelf beslissen welke naam u wilt en of u de naamsticker in het zilver of roze wilt ontvangen.

Plak waar jij dat wilt

De sticker wordt los geleverd bij jouw bestelling, en dus kan je zelf bepalen of je de sticker aan de voorkant of achterkant wilt, of dat je misschien wel een ander leuk idee hebt voor de sticker. Misschien wil je wel naast een poppenbedje met naamsticker ook een sticker op een stoeltje of zelfs dekentje, het is jouw keuze. Je kan tot maximaal 10 karakters gebruiken voor de sticker.

Past overal bij

De stickers zijn leverbaar in zowel roze als zilver lettertype, en de rest van de sticker is doorzichtig. Hierdoor passen de stickers gemakkelijk op al het speelgoed, en ziet er uit alsof de stickers er ook op horen te zitten. Hierdoor past jouw poppenbedje met naam ook veel meer in de kamer en ziet het er bovendien een stuk leuker uit tijdens het spelen.

Vergroot het plezier

Een poppenbedje met naamsticker is natuurlijk veel leuker dan een die dit niet heeft. Er is een plek die speciaal bestemd is voor de pop van jouw kind. Hierdoor kan jouw kind de pop veel makkelijker neerzetten wanneer dit nodig is, en kan er bovendien een stukje verzorging geleerd worden, aangezien de pop natuurlijk altijd veilig ergens moet liggen.

Contact

Poppenbedje.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228060
Contact
Facebook

© 2023 Poppenbedje.nl is onderdeel van XLShop