• Voor 23:59u besteld, woensdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Bandits and Angels poppenbedje

Bandits & Angels is een fabrikant van kwalitatief uitstekend speelgoed. Het bedrijf werkt hard om mooi, innovatief speelgoed te ontwerpen. Zo wordt hier al het speelgoed getest door kinderen zelf om eventuele aanpassingen te maken, zoals in de hoogte of design. Dit zorgt voor speelgoed dat kinderen leuk vinden en bij hen past. Bandits & Angels poppenbedjes zijn niet de enige producten die worden aangeboden, er zijn ook nog poppenwagens en poppenwiegjes. Deze zijn allemaal ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, hierdoor is er voor jouw altijd voldoende keus.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, woensdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Alles wat u wilt weten over Bandits & Angels

Een Bandits & Angels poppenbedje is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Hierdoor hoeft jouw kind nooit lang te wachten tot hij/zij kan beginnen met spelen met de fantastische stukken speelgoed die door Bandits & Angels worden aangeboden. Is jouw kind uit 1 van de stukken speelgoed gegroeid? Dan kan je kijken naar 1 van de artikelen die voor kinderen vanaf 3 jaar of ouder zijn, zo heeft jouw kind altijd iets om mee door te spelen.

Prachtig speelgoed

Niet alleen een Bandits & Angels poppenbedje ziet er fantastisch uit maar de rest van de artikelen ook, en hierdoor kunt u ze gemakkelijk in de kinderkamer plaatsen en hoeft u niet bang te zijn dat ze nergens zullen passen. Omdat dit merk ook nog eens meerdere artikelen uitbrengt die bij elkaar horen is het heel makkelijk om die naast elkaar te zetten en met elkaar te matchen. 

De verschillende producten

De productrange gaat verder dan alleen de Bandits & Angels poppenbedjes, zo heeft het merk ook nog onder andere loopfietsen, poppenhuizen, kindersteps, kinderkoffers, speeltenten, hobbelpaarden en nog heel veel meer. Het is een zeer grootte aanbieder van speelgoed en heeft kwalitatief dan ook altijd een zeer hoog assortiment, zoals ook terug is te zien in de poppenbedjes die te koop staan.

Verscheidenheid aan materialen

Bandits & Angels gebruiken in hun producten verschillende materialen, allemaal van een hoge kwaliteit. Sommige poppenbedden zijn van metaal gepaard met kunststof en andere producten zijn weer gemaakt van een lichte vorm van hout. Je kunt er zeker van zijn dat de producten die je koopt van Bandits & Angels een hoge kwaliteit hebben en dat je er een lange tijd mee vooruit kunt.

Alle populaire kleuren beschikbaar

Een Bandits & Angels poppenbedje is verkrijgbaar in de meest populaire kleuren, dit zijn voornamelijk paars, roze en wit. Hierdoor kan jouw kind de kleur uitkiezen die het hij/zij het allermooist vind, en een kleur die natuurlijk past bij de pop en de kinderkamer. Hierdoor wordt het allemaal 1 mooi geheel! Mocht je een kleur willen die echt nergens te vinden is kan je natuurlijk ook over de producten heen schilderen!

Eindeloos speelplezier

De poppenbedjes van Bandits & Angels staan garant voor eindeloos speelplezier. Zo krijgen de producten bijvoorbeeld 4 van de 5 sterren op basis van meer dan 50 recensies, dit geeft aan dat er zeer veel plezier aan te beleven is. Ook is er geen reden om je zorgen te maken tijdens het spelen, het speelgoed wordt goed getest en is compleet veilig, dus je kan eindeloos door blijven spelen.

Genoeg ruimte voor de poppen

Een Bandits & Angels poppenbed is verkrijgbaar in verschillende maten en hierdoor hoeft je je geen zorgen te maken dat jouw pop niet zal passen. Zoek eenvoudig naar een poppenbed die past bij jouw pop, of natuurlijk andersom, kies de kleur en het ontwerp dat je leuk vindt en dan weet je zeker dat je pop past en je een fantastische match hebt.

Houd je pop warm en beschermd

Een dekentje is essentieel in combinatie met een pop en een Bandits & Angels poppenbedje. Hiermee kan je de pop warm en droog houden en kan zij net als jouw kind genieten van een goede nachtrust. Ook zijn er genoeg dekentjes te vinden die goed zouden passen bij de poppenbedjes van Bandits & Angels qua kleur, ontwerp en gebruikte materialen.

© 2024 Poppenbedje.nl is onderdeel van XLShop